Living room by laurence associates, | homify
< >
 Living room by Laurence Associates,
< >
 Living room by Laurence Associates,
< >
 Living room by Laurence Associates,
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

Located on a steep site overlooking the picturesque village of Sennen Cove near Land's End, our client sought to replace an out-dated bungalow with a design that made best use of both the site and the views of Whitesands Bay and Cape Cornwall.

Colour: White
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.