Kitchen by xtid associates, classic | homify
< >
 Kitchen by XTid Associates, Classic
< >
 Kitchen by XTid Associates, Classic
< >
 Kitchen by XTid Associates, Classic
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

The flat has been fully refurbished joining the kitchen with the living room, creating a new bedroom and an extra bathroom.

The public area of the dwelling looks towards the main street and the bedrooms to the rear side of the property, the garden. This concept provides a more comfortable and private environment to the bedrooms, while the public area behaves as a potential noise absorption space.

The worktop acts as a link between the living room and the kitchen with a folding table, which creates dynamism to the space in such a way that the size of the living room and the kitchen can vary depending on the use that the customer may want to give.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.