Living room by 潤澤明亮設計事務所, | homify
< >
 Living room by 潤澤明亮設計事務所,
< >
 Living room by 潤澤明亮設計事務所,
< >
 Living room by 潤澤明亮設計事務所,
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

以自然為師、以人為本,創造自然與人交融的場域,並藉由風格形塑,讓屋主衍生對生活的美好想像。推開幸福門扉,萬頃綠意映入眼簾,林宥良設計師運用「以窗框景」的手法,將天寬地闊的生活尺度留給屋主,於其中恣意地坐臥,感受沁涼微風迎面吹拂,讓生命的悸動信手捻來。

整體規劃上,潤澤明亮設計統整40年舊宅的屋況及脈絡,將廚房以開放型式併入公共空間,並微調臥房與書房的入口位置,讓翻新後的場域,擁有寬闊明亮的嶄新面貌,締造兩夫妻所企盼的動線及格局。此外,也透過新舊質材的運用及木質調性的鋪陳,使人與空間的溫度傳遞到每個角落。

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.