Lighthouse:  Corridor & hallway by Linebox Studio
Lighthouse:  Corridor & hallway by Linebox Studio
Lighthouse:  Corridor & hallway by Linebox Studio

Shaped by the unique site conditions and the lifestyle of a busy modern family, Lighthouse addresses the need for both privacy and connectivity.  It balances freshness with warmth, contrasts natural with urban and celebrates a rare rural oasis within Ottawa’s city centre.

(Quoted text, Rhys Pillips, Canadian Interiors, Sept 2010)

Colour: White
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.