Lighthouse:  Corridor & hallway by Linebox Studio
Lighthouse:  Corridor & hallway by Linebox Studio
Lighthouse:  Corridor & hallway by Linebox Studio

Shaped by the unique site conditions and the lifestyle of a busy modern family, Lighthouse addresses the need for both privacy and connectivity.  It balances freshness with warmth, contrasts natural with urban and celebrates a rare rural oasis within Ottawa’s city centre.

(Quoted text, Rhys Pillips, Canadian Interiors, Sept 2010)

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.