Shopping Centres by Sooph Interieurarchitectuur
 Shopping Centres by Sooph Interieurarchitectuur
 Shopping Centres by Sooph Interieurarchitectuur

De voorzijde van de winkel hebben we rustig en modern gehouden. Er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals steigerhout en aardse kleuren. Deze winkel zal zich onderscheiden van andere winkels door alle bloemen te sorteren op kleur. Door al deze verschillende kleurgroepen de aandacht te geven die ze verdienen hebben we de rest rustig gehouden.

Colour: Wood effect
Material: Wood
Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.