Post and beam construction: kitchen by helliwell + smith • blue sky architecture | homify
Post and Beam Construction:  Kitchen by Helliwell + Smith • Blue Sky Architecture
Post and Beam Construction:  Kitchen by Helliwell + Smith • Blue Sky Architecture
Post and Beam Construction:  Kitchen by Helliwell + Smith • Blue Sky Architecture
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK
Do you like this project?
Get in touch for more info.
OK

Inspired by the sweep of the shoreline and orientation to the sun, this off grid residence and its garden form an oval in plan. The sunny courtyard is shaped and contained by the main house to the north and gate house/utility buildings to the south. These elements are connected by garden walls and trellis structures. The remainder of the site is left as a natural forest, and the abundant sun is harnessed through the solar panels.

Similar Photos
Comments

Request quote

Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.