De Plankerij BVBA

Reviews

Na lang twijfelen de parket voor onze nieuwbouwwoning besteld bij De Plankerij. Voor ons was het moeilijk inschatten of de bestelde parket in overeenstemming zou staan met wat we verwachtten omdat, zoals de verkoper terecht aanhaalde, elke boom uiteraard verschilt. De installatie gebeurde op het afgesproken moment al was de installateur wat snel geweest en hier en daar een plank geplaatst met lichte beschadiging. Uiteindelijke moest er 1 plank terug uit en dit is meteen gebeurd volgens regels van de kunst. Oja, we zijn enorm tevreden met kleur!
almost 2 years ago
Niks dan lof over deze firma! Wij zijn super tevreden van de service en uiteraard van onze vloer! Prijs-kwaliteit top! Ook Gunther, de man die de parket kwam plaatsen verdient een dikke pluim! Een héél aangename man, werkt super netjes en nauwkeurig en heeft oog voor detail.
almost 2 years ago
Zeer correcte en aangename contacten met zowel de plaatser als het bedrijf. Er wordt tot in de puntjes gezorgd voor de persoonlijke afwerking en rekening gehouden met de wensen. Prijs kwaliteit zeker een aanrader net zoals de toonzaal de moeite is om te bezoeken.
about 2 years ago
Mooie toonzaal en vriendelijke verkoper
over 1 year ago
Heel tevreden met onze parket. Vriendelijke mensen, goed gelegd en perfect afgewerkt. Een aanrader!
about 2 years ago
Zeer goede service!! Super vriendelijk! Van de plaatsing zijn we ook zeer tevreden. In ons oude huis moesten nog tal van aanpassingen gebeuren bij de plaatsing. De plaatser( Gunt(h)er denk ik?) bedacht en besprak met ons steeds de beste oplossing. Oog voor detail! Hij heeft zijn werk meer dan goed gedaan. Dat kostte ons natuurlijk een paar werkuurtjes meer maar dat was het zeker waard. Jan
over 1 year ago
Vlotte communicatie en prijs kwaliteit leveren ze heel goed werk.
over 1 year ago
Zeer vriendelijke mensen, die je uitleg van A tot Z geven. Prijs - kwaliteit top. 👍 Een aanrader...
over 1 year ago
Niet voor niets zoveel goede reviews, meer dan verdiend. Na meerdere tegel/laminaat/parket winkels bezocht te hebben, besloten om toch maar een speciaalzaak te zoeken, en bij deze te hebben gevonden. Na een vakkundige uitleg van begin tot eind, ineens de parket gevonden die we zochten. We kijken al uit naar het resultaat!
about 1 year ago
Zeer tevreden over de Plankerij. Na een mislukte plaatsing door een andere firma zijn we op aanraden naar de Plankerij gegaan. Ze hebben op een moeilijke ondergrond een mooi en perfect geplaatst parket gezet! Zeer vakkundig, vriendelijk én stipt. Prijs/kwaliteit volgens mij de beste ! Ook veel uitleg hoe parket mooi te houden en te reinigen. Hartelijk dank
12 months ago
Professioneel advies, vlotte en vriendelijk service... aanrader!
11 months ago
Voor mij 5 sterren! Ik was op zoek naar kwaliteit en de juiste vloer voor mijn zolderproject. Geen verkoopspraatjes maar duidelijke en correcte info. Niet twijfelen als je op zoek bent naar een parketvloer of houten binnendeur.
10 months ago
Aangename ontvangst en goede plaatsing. Wij raden de plankerij zeker aan!
7 months ago
Super service, top kwaliteit
6 months ago
in 2020 visgraatparket laten plaatsen door de plankerij in woonkamer en reeds 2 jaar elke dag genieten van het vakwerk en de materiaalkeuze! Feilloze en stipte uitvoering. In 2022 bij renovatie bovenverdieping en zolder geen seconde getwijfeld om wederom voor de plankerij te kiezen. Recent geplaatst en zoals verwacht wederom topwerk uitgevoerd, en de moeilijkheden van een renovatie zeer kundig opgelost. Picobello uitgevoerd, vlotte communicatie, alles netjes opgekuist, alles volgens vooropgestelde planning, dewelke ze op mijn vraag nog enkele dagen verzet hebben zonder probleem... Dikke proficiat, 5 sterren zonder nadenken!
5 months ago
Zeer goede service en kwaliteit. Snelle en gedetailleerde offertes. Zeer aangenaam om hiermee te werken..
3 months ago
Request review