homify
Inteligentne Rolety Bubendorff
edit edit in admin Request review New project
Inteligentne Rolety Bubendorff
Inteligentne Rolety Bubendorff
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Reviews

Rolety z funkcją żaluzji to po prostu Mercedes S-klasa w oknie. Lądowanie solarne działa niezawodnie od 8 lat u mnie. Polecam wszystkim
5 months ago
Rolety z funkcją żaluzji  zamontowałem jako ściany na mojej pergoli. Zależało mi na ochronie przed wiatrem i opadami. To był najlepszy wybór , bo przetrwały nawet silne wichury.
about 1 year ago
Project date: May 2018
Profesjonalna obsługa, produkt najwyższej jakości. Rolety z funkcja żaluzji to fantastyczna zmiana mojej przestrzeni! A funkcjonalność nieoceniona. 
about 1 year ago
Project date: February 2020
Rolety solarne Bubendorff zamontowaliśmy 6 lat temu. Działają perfekcyjnie, niezależnie od pogody. Polecamy gorąco.
about 1 year ago
Project date: January 2014
Zastosowane rolety solarne z funkcją żaluzji w rezydencji 600m2 Doskonały i niezawodny produkt, który będę polecał moim klientom.
over 1 year ago
Rolety wyglądają wspaniale od wewnątrz jak i z zewnątrz! Kupiłem rolety napędzane światłem dziennym, to rozwiązanie jest mistrzostwem świata :)
about 1 month ago
Jestem bardzo zadowolona z usług. Rolety wyglądają obłędnie.
about 1 month ago
Mój pokój bez tych rolet nie byłby taki piękny. I czuję się w nim bezpiecznie. ❤️
7 months ago
Najpiękniejsze i najlepsze rolety jakie można sobie sprawić w swoim wymarzonym ukochanym DOMU. Zakochałam się w nich po uszy! POLECAM KAŻDEMU. Warte każdej złotówki
8 months ago
Nie pamiętam kiedy produkt mnie tak zaskoczył jak roleta solarna z funkcją żaluzji. Zalety tego rozwiązania przekroczyły znacznie moje oczekiwania.
7 months ago
Request review