homify
Lux Interiors – projektowanie i aranżacja wnętrz Gdańsk, Gdynia, Sopot
edit edit in admin Request review New project
Statistics Premium
Lux Interiors – projektowanie i aranżacja wnętrz Gdańsk, Gdynia, Sopot
Lux Interiors - projektowan...
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Reviews

Super!
over 2 years ago
Właściciel firmy bardzo nieuczciwy. Zawiera umowy, korzysta z usług kontrahenta, chcąc nie zapłacić ani złotówki. Ukrywa zmianę adresu, nie odbiera korespondencji wysyłanej na wskazany przez siebie adres. Słowem "Krętacz".
about 1 year ago
Firma godna polecania w 150 % ;)
about 1 year ago
Przesyłam rekomendację dla firmy - spisali się świetnie! W moim przypadku był to projekt kuchni - jestem dość wymagającym klientem, więc i oczekiwania miałem spore. W Lux Interiors poradzili sobie perfekcyjnie - duży plus za wskazówki usprawniające funkcjonalność kuchni. Zmieścili się też w wyznaczonym terminie - co było niebagatelnym wyzwaniem :) Raz jeszcze polecam!
over 1 year ago
Czasami czas oczekiwania jest długi ale zdecydowanie warto. Projekty są wykonywane w bardzo solidny sposób z dbałością o każdy szczegół. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy i szczerze polecam.
over 1 year ago
Dałbym zero gwiazdek gdyby się dało, nie polecam, firma kasuje horendalne sumy za projekty które ciągną się miesiącami gdyż nie mają pracowników do ich wykonania stad remonty przeprowadzają robotnicy z Ukrainy, projektanci ( że tak powiem, głównie Pani Ania, ta grubsza) posilkuja się filmikami z internetu na tematy takie jak np. Hydroizolacja lazienki, nie mając pojęcia jak to wygląda w praktyce, duzo by można było pisać lecz szkoda mojego czasu, zapewne firemka będzie się bronić i ustosunkowywac do mojej wypowiedzi, z tym że ja znam trochę to środowisko bo wykonywałem pracę dla nich, gdzie też zostałem oszukany,
about 2 years ago
Firma Lux Interiors projektowała i aranżowała moja restaurację – moje najdroższe dziecko i właściwie dorobek życia. Efekt zachwyca nie tylko mnie, ale i klientów mojego lokalu.
over 1 year ago
Chciałem podziękować całemu zespołowi za profesjonalna obsługę na każdym etapie projektu. Dziękuje za wspaniała współpracę i efekt końcowy. Z czystym sumieniem polecam firmę Lux Interiors.
about 1 month ago
Request review