ENVIRON PLANNERS - OUR OFFICE | homify
ENVIRON PLANNERS

ENVIRON PLANNERS – OUR OFFICE

In a quiet lane in Nashik, away from hustle bustle of the commercial chaos, lies a microcosm called 'Environ Planners' -the Architect's own office. The architect's simplicity, transparency and openness reflect in the design. The office is planned with open concept with lots of interactive and multiple use spaces.

One enters the office walking through a curvilinear pathway along the landscaped area. Looking out through the studio is an amphitheatre -a multiple use space -where slide shows and discussions are held. The amphitheatre also serves as an area for relaxation.

The cave is yet another interactive and multiple used space that emerged from the earth, involves Ferro cement technology of construction, roofing in green lawns and the interiors flushed in organic patterns of china-mosaic.

  • Environ Planners ENVIRON PLANNERS Study/office

    Environ Planners

  • ENVIRON PLANNERS Study/office

  • ENVIRON PLANNERS Study/office

  • ENVIRON PLANNERS Study/office

  • ENVIRON PLANNERS Study/office

  • ENVIRON PLANNERS Study/office

    Editors’ Ideabooks with this photo
    Ideabooks: 1
    ["KR"] [Published] 이성과 감성이 공존하는 회의실 아이디어
  • ENVIRON PLANNERS Study/office

  • ENVIRON PLANNERS Study/office

  • ENVIRON PLANNERS Study/office

  • ENVIRON PLANNERS Study/office

  • ENVIRON PLANNERS Study/office

  • ENVIRON PLANNERS Study/office

  • ENVIRON PLANNERS Study/office

  • ENVIRON PLANNERS Study/office

  • ENVIRON PLANNERS Study/office

  • ENVIRON PLANNERS Study/office

  • ENVIRON PLANNERS Study/office

Admin-Area