Solares Architecture

Solares Architecture

Solares Architecture
Solares Architecture
Invalid number. Please check the country code, prefix and phone number
By clicking 'Send' I confirm I have read the Privacy Policy & agree that my foregoing information will be processed to answer my request.
Note: You can revoke your consent by emailing privacy@homify.com with effect for the future.
Sent!
This Professional will reply as soon as possible!

Roncesvalles Accessible House

The renovation of this solid brick house in Toronto's Roncesvalles Village was predicated on making the house fully accessible for its residents. Built by Spaces Construction and Renovation, the scope of work involved a new attached garage connecting the back laneway to the house at the basement level with a roof deck above; a residential elevator; and a full interior retrofit to open up spaces, create an accessible kitchen and bathrooms, and improve performance and comfort. Great attention was given to every detail to ensure the house is fully accessible while making it a home to be enjoyed equally by all members of the family. EnerGuide Rating: 71

Admin-Area